شاطر
اذهب الى الأسفل
avatar
مسك الجنة
عدد المساهمات : 277
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 26

فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 2:24 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انا فكرت اننا نعمل مسابقة عن وصفات الطبخ
انا احط وصفة لاكلة
وانتم تقولولي ايه هيا الاكلة
بيتهيالي المسابقة سهلة ولا ايه ؟؟؟
المهم بسم الله نبتدي
اول وصفة في ردي القادم
avatar
مسك الجنة
عدد المساهمات : 277
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 26

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 2:25 pm
المكونات والمقادير

كيلو لحم مفروم-ع3حبات طماطم صغيرة -5بصلات مفرومة-رشة ملح -رشة بهارات حارة-رشة فلفل اسود ناعم-حبة جوزة الطيب مطحونة-1كوب مرقة(اى نوع)-قليل من الزبد لدهن الوجه-فرن ساخن لدرجة حرارة عالية نوعا ما-عدد8ارغفة مجهزة
avatar
ناني
عدد المساهمات : 13
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 2:31 pm
حواوشي
صح ولا غلط
avatar
مسك الجنة
عدد المساهمات : 277
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 26

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 2:33 pm
صح يا عسل

شطووووووووووووووووووووورة

قولي لنا انتي وصفة واحنا نقول ايه هي الاكله
avatar
ناني
عدد المساهمات : 13
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 2:37 pm
طب الحمد لله طلعت بفهم في المطبخ


اما بقي الاكلة فدي هي المقادير وعلي فكره سهلة اوي



1 كوب عدس بجبة (العدس أبو قشرة سوداء من عند
2 كوب أرز
1 كوب مكرونة صغيرة
نصف كوب شعرية
نصف كوب حمص شامي
4 بصلة كبيرة

2 كوب عصير طماطم
1 ملعقة صلصة طماطم
3 فصوص ثوم مدقوقين
خل و ملح و كمون

2 حبة طماطم متوسطة
زيت ذرة
avatar
مسك الجنة
عدد المساهمات : 277
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 26

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 2:49 pm
انا عارفة الاجابة
بس مش هجاوب هسيب الباقي يجاوب

بس هحط الصورة بتاعت الاكلة يمكن حد يعرف الاكله من الصورة

عاشقة تراب فلسطين
عدد المساهمات : 158
تاريخ التسجيل : 12/04/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 4:13 pm
كشرى
هههههههههههههههههههه
عاشقة تراب فلسطين
عدد المساهمات : 158
تاريخ التسجيل : 12/04/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 4:14 pm
المقادير
كوب عدس أحمر
بصلة مبشورة
فصين ثوم مبشورات
حبة طماطم مبشورة
حبة فلفل أخضر حار
مكعب خلاصة مرقة الدجاج
5 كوب ماء
avatar
المنتقبة
عدد المساهمات : 438
تاريخ التسجيل : 07/03/2010
العمر : 41
http://anamuslima.yoo7.com

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 5:36 pm
يا ولاد الايــــــــــــــــــــــه ......................
انتو من الصبح عمالين تطبخوا وتاكلوا من غير ما تستنوني
على العموم ملحوقه
الحمد لله انى جيت قبل ما تبتدوا تدخلوا في العميق
متهيألي شوربه العدس الاصفر
بس انا بضيف على المقادير ديه جزر وممكن بطاطسايه صغيره
وبحمر الشعريه فى سمن واحط المقادير السابقه بعد طهوها وعصرها وتصفيتها جيدا
ده لو كان قصدك شوربه العدس الاصفر
لو صح ابعتلكوا فزوره جديده

---------------------------------------------------------------


avatar
المنتقبة
عدد المساهمات : 438
تاريخ التسجيل : 07/03/2010
العمر : 41
http://anamuslima.yoo7.com

رد: فوازيرعن الطبخ

في الإثنين مايو 17, 2010 10:57 pm
دقيق وميه وخميره وملح
وطماطم وفلفل رومي وزيتون وجبنه برماجان
ومكن موتزاريلا
لحمه مفرومه او جمبري او ماشروم او فواكهه البحر
متهيألي سهله خالص

---------------------------------------------------------------


avatar
مسك الجنة
عدد المساهمات : 277
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 26

رد: فوازيرعن الطبخ

في الثلاثاء مايو 18, 2010 2:12 am
بيتزااااااااااااااااااااااااااااااا
avatar
مسك الجنة
عدد المساهمات : 277
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 26

رد: فوازيرعن الطبخ

في الثلاثاء مايو 18, 2010 2:35 am
المقادير
3 كوب أرز
حبة باذنجان كبيرة مقطعة ومنقوعة في الماء والملح
2 حبة طماطم
2 حبة بصل
2 مكعب خلاصة مرقة الدجاج
بهارات (فلفل أسود، هال مطحون، زنجبيل، بهارات دجاج، ورق غار، قرفة)
زيت للقلي
دجاجة واحدة مقطعة ومغسولة جيداً
كنزي
عدد المساهمات : 113
تاريخ التسجيل : 10/04/2010
العمر : 32

رد: فوازيرعن الطبخ

في الثلاثاء مايو 18, 2010 12:48 pm
اناااااااااه
الاكل هنا حلو اوي
انا مش مهم اعرف الاكلة المهم انا هكل امتي
هاااااااااااااااااااا مين هيعزمني عليالاكلات دي كلها
avatar
شهد
عدد المساهمات : 4
تاريخ التسجيل : 05/05/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الثلاثاء مايو 18, 2010 10:18 pm
اسم الاكله:_ المعكــــــــــــــــــــوكه

هههههههههههههههههههههه
avatar
المنتقبة
عدد المساهمات : 438
تاريخ التسجيل : 07/03/2010
العمر : 41
http://anamuslima.yoo7.com

رد: فوازيرعن الطبخ

في الأربعاء مايو 19, 2010 12:43 am
المقلوبه من المعكوكه مش هتفرق كتير
المهم انتى هتعمللنا اكل ايه
عليكي الدووووووووووووووووور

---------------------------------------------------------------


رزان
عدد المساهمات : 51
تاريخ التسجيل : 17/04/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الأربعاء مايو 19, 2010 1:16 pm
حبيبتى المقلوبه ماهى المعكوكه
شو هالمعكوكه سخريه
هههههههههههههههه
انا رح اتابع الموضوع من بعيد ما بعرف الاكل المصرى
موضوع منيح نمتلك يا مسك الجنه
كنزي
عدد المساهمات : 113
تاريخ التسجيل : 10/04/2010
العمر : 32

رد: فوازيرعن الطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 7:39 am
اكلة مكونة من
ورق اخضر
وثوم
وشربة
وتش
وبعدين بنقول اهاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فتعمل تش
اللي يعرف الاجابة
يتصل علي 00 000 0
avatar
مسك الجنة
عدد المساهمات : 277
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 26

رد: فوازيرعن الطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 9:28 am
ملووووخية


avatar
مسك الجنة
عدد المساهمات : 277
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 26

رد: فوازيرعن الطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 9:41 am
لحمة (حسب الكمية)
رز بسمتي (حسب الكمية )
حبهان
قرنفل
قرفة عيدان ومطحونة
زبيب
حبة طماطم
2 حبة فلفل أخضر
2حبة بصل
كركم أو ظعفران
مكسرات (بندق ولوز وفستق)
كنزي
عدد المساهمات : 113
تاريخ التسجيل : 10/04/2010
العمر : 32

رد: فوازيرعن الطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 12:05 pm
بجد مش عارفه
اصلا انا معرفش حاجة بالمطبخ
بس الاكلة دي شكلها حلو اوي
ممكن ادوق
avatar
ناني
عدد المساهمات : 13
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 12:53 pm

كبسة باللحمة
رزان
عدد المساهمات : 51
تاريخ التسجيل : 17/04/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 1:53 pm
حبيبتى نانى
وين طبختك فينى اجاوب
هههههههههههههههه
avatar
شهد
عدد المساهمات : 4
تاريخ التسجيل : 05/05/2010

رد على فوازير المطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 5:17 pm
انا هاقولكم على اكله بس بتبقى تحفه
مكرونه اسباجتى وفراخ مقطعه شرائح ولبن وبيض ودقيق والموزاريلا
avatar
ناني
عدد المساهمات : 13
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 6:27 pm
مكرونة بالبشمل
avatar
ناني
عدد المساهمات : 13
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

رد: فوازيرعن الطبخ

في الخميس مايو 20, 2010 6:30 pm
المقادير



ذرة
زيت
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى